Elbisede “Kadife” Şıklığı

by - 20:20



Kadife elbise modelleri, son zamanların en trend ve en gözde şıklık unsurlarıdır. Özellikle sonbahar ve kış mevsimlerine; ağırlığı ve zarafetiyle yakışan KeiKei kadife elbiseler, her kadının gardırobunda bulunması gereken ürünlerden biridir. Daha çok soğuk kış aylarında hem şıklığın sağlanması hem de sıcak tutma özelliğinden dolayı tercih edilir. Kadife elbiseler, parlak ve yumuşak kumaş kullanılarak imal edilirler. Bu nedenle şıklığın, göz alıcılığın ve rahatlığın sembolü şeklinde ifade edilebilir. Kadife elbise modelleri, hem kadife kısa elbise hem de kadife uzun elbise olarak her sezon yerlerini almaktadır. Kadife uzun elbise modelleri; kokteyl, eğlence, nişan veya düğün gibi davetlerde zarif bir görünüm elde etmenizi sağlayacak elbiselerdendir. Kısa kadife elbise modelleri ise günlük yaşantıda rahatlıkla kullanılabilecek aynı zamanda akşama uyarlanabilecek çok yönlü kıyafetlerdendir. Kadife uzun elbise ve kısa kadife elbise modelleri ile oluşturduğunuz doğru kombin sayesinde şık olmanız için ekstra çaba göstermenize gerek kalmayacaktır.



Kadife Elbise Kombini Nasıl Yapılır?
Kadife elbiseler, kumaşı gereği zor olan, parlak yapıda ve kombinlenmesi diğer elbise türlerine göre daha zor olan ürünlerdir. Bu nedenle doğru kombini oluşturmak önem taşır. KeiKei kadife uzun elbise ve kısa kadife elbise modelleri ile oluşturacağınız kombinlerde ise yapacağınız ilk şey bütünlüğü sağlayacak dokuda bir ayakkabı giymektir. Kadife elbiseler, diğer kumaşlara göre vücudu daha kalın göstereceği için tercih edeceğiniz ayakkabının yüksek topuk olması, vücudun şeklinin daha düzgün görünmesi açısından önemlidir.




Kadife uzun elbise kombinleri yaparken kısa, siyah renk botları tercih edebilirsiniz. Kısa kadife elbise modelleri ile yapılan kombinlerde ise elbisenin altına kadife botlar tercih edilerek şık bir görünüm elde edilebilir. Botun topuğunun ince veya kalın olması fark etmez ancak yüksek olması dikkat edilmesi gereken detaylardandır. Ayrıca elbisenin altına giyilecek olan ten rengi çoraplar da hem kış mevsimi için ideal olmakta hem de baskın bir görüntüde olan kadifenin yumuşatılmasında etkili olmaktadır. Kadife uzun elbise ve kısa kadife elbise kombinlerinin vazgeçilmezi ve özellikle özel günlerde kullanılması gereken bir diğer aksesuar ise kadifeden yapılan üstünde taşlar olan saç bantlarıdır. Elinde kadife saç bandı bulunmayan kişiler kadife kumaşın üzerine taş işleyerek ikamesini oluşturabilir. Saç bandı veya saç tokası tercih etmek istemeyen kişiler ise gösterişli takılarla kadife uzun elbise kombinlerini tamamlamalıdır.



Kadife Elbise Fiyatları
Son zamanların en moda olan kumaşından bahsetmişken fiyatlara da bir göz gezdirmek gerekir. Kadife elbise fiyatları, elbisenin modeline, uzunluğuna ve kullanılan kumaşın kalitesine göre farklılık gösterir. KeiKei kategorilerinde yer alan ve şıklığın garantisi olan kadife uzun elbise ve kısa kadife elbise modelleri fiyat konusunda da insanları mutlu etmektedir. Her zevke ve her fiziğe uygun olarak üretilmiş olan kadife elbise fiyatlarına, KeiKei sitesi üzerinden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.



You May Also Like

1 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡