Kylie Jenner Doğum Yapmış

by - 01:30


Merhaba!

Bu sabah Kylie Jenner ve Kardashian ailesinin üyelerininde sosyal medya hesaplarında yaptıkları açıklamalarla Kylie'nin 1 Şubat 2018 tarihinde kızının dünyaya geldiğini öğrendik. Hesabından yaptığı açıklamayla bebeğinin sağlığı ve stres yaşamadan onu dünyaya getirebilmek için bu şekilde ortadan kaybolmasını açıklamış ayrıca youtube'a yüklediği videoya yönlendirerek Kylie hamileliği sürecindeki bazı görüntüleri bizlerle paylaşmış. O videodaki görüntülerde parmağındaki yüzüğe dikkat çekenlerde vardı Travis Scott'la nişanlandı mı gibi sorular üretmişler tabi bilemeyiz. 20 yaşında dünyanın en zengin kızlarından biri olarak sürpriz gelen bebeğine sahip çıkmasıyla benim taktir ettiğim biri haline dönüştü. Önceden takip edip sevip sevmeme arasında kaldığım biriyken şimdi taktir ettiğim biri oldu. Buarada video şimdiden milyonlarca tıklanmış! Eğer izlemediyseniz tıklayın. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?




You May Also Like

4 Yorum

  1. bence bu şekilde daha çok merak uyandırdı bundan sonra ne yapsa tutulur artık travis scott ile kesinlikle evlenmeyeceğini düşünüyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle oldu ve istediklerinde medyadan çok güzel saklananildiklerinide kanıtladı. 😃 Ayrıca bencede Travis Scott’la kesin evlenmez çünkü Tyga’ya inat sevgili oldu haberleri konuşulurken yanlışlıkla hamile kaldı gibime geliyor. 😏

      Sil
  2. Kesinlikle istemeden hamile kaldı ama onun işine daha çok geldiği için bebek DOĞDU...

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡