Modası Geldi: Kadife / Velvet

by - 01:30


Merhaba!

Bütün kış bizi esir alan trendlerden biriyle yeniden buluştuk! Kadife'nin yükselişi gözlerimizin önünde olduğu için hepimizde esiri olduk diyebiliriz. Yalnız bu sefer fitillisi değil! Dolabınızdaki tüm yumuşacık, sıcak tutacak olan kadifelerinizi çıkartmaya hazır mısınıızzz? Buarada tam 4 yıl önce blogumun ilk yazılarından biri olan Modası Geldi: Kadife yazısını okumak isterseniz tıklayın.



Elbiselerde, eteklerde, pantolonlarda, tulumlarda olabildiğince farklı renklerle bizi büyülüyor! Kadife bir yandanda ihtişamın habercisi olduğu içinde aslında eskiden pek kullanılamazdı. Ama şimdilerde oldukça sık kullanılan parçalardan birisi oldu. Üstelik kullanımıda pek kolay! Kazaklarla, gömleklerle bile rahatça kombinleniyor. Pekii siz kadife hakkında ne düşünüyorsunuz???




Kırmızı halılarda da sıkça kullanılmaya başlandı. Birbirinden farklı ve ayrı üç elbise modeliyle size değişik fikirler vermek istedim. Kırmızı halının ihtişamına ayak uyduran en az onun kadar ihtişamlı olan kadifeyi siz nasıl buluyorsunuz? Sizce nasıl görünüyorlar? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...


Görseller Google'dan Alıntıdır.


You May Also Like

6 Yorum

  1. ay çok seviyorum ama bana yakışmaz ki -((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay neden yakışmasın. Çokta güzel olur :)

      Sil
  2. Kadife kıyafetleri çok seviyorum, özellikle kışın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gördüğü anda insanın içini ısıtıyor hele kış günlerinde o yüzden kim sevmezki :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡