Dergi Kapakları: Şubat 2017

by - 01:30


Merhaba güzeller!

Bu ayın yazısına Şubat ayına tam anlamıyla damga vuran adamla başlayıp kadınıyla devam etmek istedim. Karanlığın Elli Tonu filminin vizyona girmesiyle tanıtımlar için daha çok göz önünde olmaya başladılar! Kimler mi? Tabii ki Jamie Dornan ve Dakota Johnson. Birçok dergide yer alsalarda bunları örnek göstermek istedim. GQ Avusturalya'nın kapağı olan Jamie'nin bu halini özlediniz mi? Yoksa yeni halini mi beğendiniz?




Dakota'nın bu hali çok değişik olmamış mı? Nerdeyse tanıyamayacaktım! Kahkülleriyle özdeşleştirmişim sanırım o yüzden tanıyamadım. Sizce nasıl görünüyor?



Alicia Keys  -  Miranda Kerr  -  Shailene Woodley




Girls (dizinin başrol oyuncuları)  -  Dakota Johnson & Jamie Dornan




Kardashian familyasından pek hoşlanmıyorum ama takip etmedende duramıyorum! Khloe Kardashian'a baktığımda azmin zaferini görüyorum. Eskiden çirkin görünüyordu. O fazla kilolardan arındığında geriye çok seksi ve güzel bir kadın kaldı! Sizce nasıl görünüyor?




Elle Fanning



Amanda Seyfried'e son birkaç yıldır bir haller oldu! Eskiden sade bir güzelliği varken şimdilerde çekiciliğiyle öne çıkmaya başladı ve karşı cinsimiz gözlerini üzerinden alamaz hale geldiler...




Burcu Biricik  -  Atiye  -  Demet Özdemir  -  Gizem Karaca  -  İrem Helvacıoğlu


Taa ta ta taaammm bu ayın dergi kapaklarıda işte bu şekildeydi. Bu ay Jamie ve Dakota'nın kapaklarının yanında Amanda Seyfried'in yer aldığınıda çok beğendim! Siz bu ay en çok hangi kapakları beğendiniz yada beğenmediniz? Sizin görüşlerinizide duymak isterim...


Görseller Google'dan Alıntıdır.


You May Also Like

2 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡