Cildinizi Yvesrocher Makyaj Ürünleri ile Kusursuzlaştırın!

by - 01:30


Bitkisel kozmetik alanında son derece başarılı ve etkili ürünler imal eden marka, Yvesrocher makyaj ürünleri ile daha sağlıklı bir cilde sahip olmanızı hedefliyor. Markanın Vegetal serisine özgü olan Hydra, Sebo ve Sensitive ürün grupları, makyaj kalıntılarını cildinizden uzaklaştırırken beraberinde derinlemesine bir onarım da sağlıyor. Pratik kullanım sunan bakım ürünlerini deneyerek siz de cildinize yeni bir dokunuş yapabilirsiniz.


Derinlemesine Temizlik Sunan Vegetal Nemlendirici Jel Krem Çeşitleri
Vegetal serisinde cilt türünüze göre tercih edebileceğiniz iki tür nemlendirici jel krem çeşidi öne çıkıyor. Hydra jel krem, sabun içermeyen yumuşak kıvamı ile yüzünüzde ferahlatıcı bir etki bırakıyor. Su gibi olan hafif dokunuşu, kullanırken keyif almanıza aracılık ediyor. Bitkisel içeriğinde kullanılan Organik Hamamelis Suyu da cildinizde yatıştırıcı bir etki uyandırıyor. 

Yvesrocher makyaj ürünleri arasında kullanabileceğiniz bir diğer nemlendirici jel ise Sebo Vegetal olarak öne çıkıyor. Daha çok kuru ciltler için ideal olan Sebo ürünü, gözeneklerinizi açarak derinlemesine bir hijyen olanağı tanıyor. Cildinizdeki yağ dengesini koruma altına alan ürün, ayrıca yüzünüzde canlandırıcı bir his de oluşturuyor.


Vegetal Tonik Etkili Temizleme Suyu Çeşitleri
Hydra, Sebo ve Sensıtıve ürün gruplarının üçünde de tonik etkili temizleme suyu çeşitleri bulunuyor. Hydra serisinin temizleyici ürünü, cildinizin nem dengesini koruyarak canlılık kazandırıyor.  Dermotolojik ve oftalmolojik yönden test edilmiş olan ürün içeriğinde üstelik cilt için sakıncalı olan paraben, silikon ve mineral yağı gibi çeşitli maddeler de barındırmıyor.


Sensıtıve ürün çeşidi, daha çok hassas ciltler için uygunluk gösteriyor. İçeriğinin bitkisel formülü, yüzünüzü makyaj kalıntılarından uzaklaştırarak beraberinde oluşabilecek tahrişleri de önlüyor. Sebo Vegetal ürün çeşidi ise daha çok karma ve yağlı ciltler için tercih ediliyor. Kaside kökü hücrelerinin flavoid adlı molekülleri, cildin parlamasını engelleyerek daha mat bir yüzeye kavuşmasını kolaylaştırıyor. Tonik ve temizleme etkisini bir arada sunan Yvesrocher makyaj ürünleri arasından seçimizi yapabilir, cildinizin eski haliyle olan farkını test edebilirsiniz. Doğal özlü olan içerikleri ile dilediğiniz zaman kullanarak cildinizi dış etkenlere karşı koruyabilirsiniz.


You May Also Like

0 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡