Aliexpress Alışverişim #7

by - 01:30

Merhaba!

Size inanılmaz hızlı gelen bir üründen yani yeni bir Aliexpress alışverişimden bahsetmek istiyorum. Foreo'nun Luna ve Luna mini'sini artık bilmeyenimiz yoktur diye düşünüyorum fakat bilmeyenler için kısaca titreşimli suya dayanıklı yüz yıkama aletleri diyebiliriz. Neyse ben bu ürünleri acayip merak ediyordum ama oldukça pahalı olduklarından elimi uzatamadım. Bildiğim kadarıyla sadece Douglas mağazalarında satılıyorlar ve fiyatları 400-600TL arasındaydı diye hatırlıyorum. Bir gün Aliexpress'de gezinirken bu ürünü aramak aklıma geldi ve sonrasında satıcı aramaları falan derken sonuç olarak ürün elime ulaştı. Hadi gelin sipariş detaylarıma geçelim mi???





Ürünü aratıp bulduktan sonra güvenilir satıcıda bulmak zorundaydım çünkü 15$'dan aşağı satılmıyorlar hatta dahada yüksek fiyatlara vardı. Fazla sipariş almış, feedbackleri iyi olan ve mağaza puanı yüksek olan bir satıcıyı bulduktan sonra sıra Singapur'da bir satıcı bulmaya gelmişti neyseki onuda buldum. Buaralar Singapur'lu satıcılara taktım :) 

Neyse ürünü 10 Nisan gecesinde 15.19$'a yani 53TL'ye sipariş etmişim ve 26 Nisan'da elime ulaştı. Buarada sipariş verdikten sonra rengini seçmek için satıcıya mesaj atın diye uyarı vardı bende pembe istemiştim ama satıcının elinde kalmamış. Gri istersem hemen kargolayacaktı bende mecbur kaldım fakat renkten memnunum. Ürünü seçerkende ön ve arka kısmında tıpkı orjinalindeki gibi o tırtıkların olmasına dikkat ettim çünkü bir tarafı masaj için diğer tarafı yıkama işlemi için. Şarj aleti usb girişli ama çokta önemli değil. Siz Luna mini benzeri bu aleti nasıl buldunuz? Sizde bu tarz ürünler kullanıyor musunuz? Satıcıdan çok memnun kaldım sipariş vermek isterseniz mail atabilirsiniz. Sizin fikirlerinizide duymak isterim...




You May Also Like

8 Yorum

  1. güzelmiş kullandıktan sonra yorumunu da yazarsan ona göre bakarım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki kullanıp iyice fikir edinince hemen yazarım :)

      Sil
  2. Benim de istediğim ama fiyattan dolayı yanaşamadığım üründü bu Foreo. Ayrıntılı yorumlarını bekliyorum ve senin yorumuna göre alıp almamaya karar vereceğim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır, aynen tatlım bende o yüzden Foreo yerine bunu seçtim. :)

      Sil
  3. Gizemcim hala sipariş etme imkanımız var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim sipariş verdiğim satıcıda şuan satılmıyor ama farklılarında elbet vardır :)

      Sil
  4. satıcının ismini acaba yazabilirmisin ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım satıcı hesabını kapatmış ama Aliexpress'de başka satıcılarda gördüm :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡