Kırmızı Halı: Altın Kelebek Ödül Töreni 2015

by - 01:30

 Merhaba!

Geçtiğimiz gün Zorlu Center'da gerçekleşen bu sene Pantene'in sponsor olduğu Altın Kelebek Ödül Töreni'nin kırmızı halısına biraz geçte olsa bakalım istedim. Ülkemizde pek böyle güzel etkinlikler gerçekleşmediğinden kaçırmak istemedim. Hep yabancıların ödül törenlerini yazacak değiliz ya birazda bizimkileri yazalım. Buarada geçen seneki yazdığım Kırmızı Halı: Altın Kelebek Ödül Töreni 2014 yazısını okumak isterseniz tıklayın. Hadi bakalım başlayalım mı???



Elçin Sangu - Bergüzar Korel - Serenay Sarıkaya



 Bensu Soral - Hande Erçel - Nilay Deniz



Burçin Terzioğlu - Wilma Elles - Özge Özpirinççi



 Sıla - Öykü Serter - Özge Ulusoy



Erdil Yaşaroğlu&Begüm Kütük - Çağatay Ulusoy - Kenan İmirzalıoğlu - Gülşen&Ozan Çolakoğlu - Edis

Görseller Google'dan Alıntıdır.

***

Bu seneki Altın Kelebek Ödül Töreni'nin kırmızı halısıda işte bu şekildeydi. Özge Özpirinçci'nin yanılmıyorsam o güpgüzel elbisesi Raisa&Vanessa tasarımıymış ve hayran kaldım! Bide Serenay Sarıkaya'nın elbisesi fena değildi. Onun dışında pek beğendiğim olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz bu seneki kırmızı halı konusunda? Siz içlerinden en çok kimleri beğendiniz yada beğenmediniz? Sizin fikirlerinizide duymayı çok isterim...



You May Also Like

9 Yorum

  1. Özge Özpirinçci'nin elbisesine bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  2. Bergüzar Korel'in elbisesini ve tarzını sevdim. Pantene yıldızı parlayanlar maalesef pek iyi giyinememişler. Daha çok çalışmaları lazım. Elçin Sangu çok güzel bir kadın. Böyle bir gecede daha gösterişli olmasını beklerrdim. Sıla'nın elbisesini hiç beğenmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bensu Soral aslında fena görünmüyor ama diğer yıldızı parlayanlar gerçekten pek iyi değiller. Elçin Sangu konusunda haklısın. Vücut tipine göre olmayan fazlasıyla sade bir elbise giymiş hemde ödül alacağı gün gibi ortadayken!

      Sil
  3. Bergüzar Korel ve Hande Erçel harika gözüküyordu o gece Emel Sayında :D diğerlerini pek beğenmedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende en çok Özge Özpirinçci'yi beğendim. :)

      Sil
    2. Victoria Beckham ı andırıyor :D

      Sil
  4. Kendisinden hiç mi hiç hazzetmesem de Serenay Sarıkaya'yı beğendim. Nilay Deniz'in sırt dekolteli takım elbisesini çok cool buldum. Özge Özpirinççi'nin elbisesini özellikle cok beğendim. Ama böyle bir gecede ödül alan kadınlara kuyruklu uzun elbiseler daha bi iyi oluyo sanki. Başka nerde giyecekler ki? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada bir şaşırtmalı kıyafetler giyilmesinden yanayım. Hep uzun, kuyruklu yada prenses tarzı kabarık elbiseler giyilmesinden bence bıktık. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡