Dizi Tavsiyesi: Younger

by - 01:30

 Merhabaaa!

Cnbc-e kanalının adı değişince hüzünlenenlerdenim fakat yeni halinide çok beğendiğimi söyleyebilirim. Şimdiden kendime birkaç program belirledim ve denk geldikçe mutlaka izliyorum. Yazıya böyle başlamamın sebebi Younger dizisini TLC'nin reklamlarında görmem. Diziye başlamamın sebebi Hilary Duff çünkü onun yer aldığı işleri beğenirim. Evde izleyecek dizi ararken aklıma geldi ve dizi hakkında bilgi toplamaya başladım ardındanda izlemeye ve en sonunda size tavsiye yazısı yazmaya karar verdim. Hadi başlayalıımmm...


Dizinin konusu: Başarılı bir okul dönemi olan Liza 40 yaşına geldiğinde eşinden boşanmış, kızı Hindistan'da eğitimdeyken hayatına devam etmeyi amaçlar fakat yaşı yeniden iş hayatına atılmak için fazla büyüktür. İş başvurularında yaşı nedeniyle hep reddedilir. En sonunda arkadaşı Meggie ona yaşını küçük söylemesi konusunda akıl verir ve bu olay resmen hayatının dönüm noktası olur. Kendini yeni çevresine 26 yaşında olarak tanıtır ve yalanını ortaya çıkarmamaya çabalar...



Dizideki beğendiğim karakterler;

Liza: Ufacık bir yalanla inanılmaz keyifli bir hayatı oluverir. Yeni çağa ayak uydurmaya çalışmasını, herşeyi öğrenmek için google'lamasını acayip eğlenceli buluyorum. 'Nasıl Twitter hesabı açılır' diye bile google'ladı ya o halleri çok komikti.  :)

Meggie: Liza'nın en iyi dostu ve onun destekçisi. Eşcinsel bir sanatçı ve sürekli yeni sanat eserleri üretmek için çabalıyor. 

Kelsey: Şirkette işe başladığında Liza'ya destek olmaya başlayan ve sonrasında dostu olan editör. Arada saçmalasada Liza'ya hep destek tam destek olduğundan sevimli bir karakter.

Josh: Bir tesadüf üzerine Liza'yla tanışmış olmalarına rağmen çok sevimli ikili oldular. Tattoo sanatçısı olan Josh yavaştan Liza'ya aşık oldu ve hisleri fazlasıyla karşılıklı. Yaa çok sevimliler.  :))

Diana: 40 yaşında bekar bir kadın olmayla baş etmeye çalışırken Liza'yı yardımcısı olarak yanında işe alır ve onunda hayatı farklılaşmaya başlar. 


Görseller Google'dan alıntıdır.

***

Şuanda bu yazıyı okuyorsanız hemen diziye başlayın derim. Kafa dağıtmalık, çıtır çerez niyetine eğlenceli bişeyler arayanlara göre bu dizi. Buarada Younger'ın henüz 1. sezonu yayınlanmış ve toplamda 12 bölümden oluşuyormuş. Her bölümde 20 dakika sürüyor. 2. sezonu 13 Ocak 2016'da başlayacakmış. Diziyi isterseniz TCL'nin sitesinden izleyebilirsiniz yada isterseniz bazı sitelerde bölümleri yayınlanmakta. Ben diziyi 2 günde kendimi frenleyerek bitirdim yoksa 1 günde 1 sezonu harcayacaktım. 2.sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. :) Bu diziyi izleyen yada izlemeyi düşünen var mı? Sizinde böyle eğlenceli tavsiye edeceğiniz diziler var mı? Sizin fikirlerinizide mutlaka duymak istiyorum...




You May Also Like

4 Yorum

  1. İlginç bir diziye benziyor ben genelde ütü yaparken dizi izliyorum The walking dead favorim buna da bakacağım sağol:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle izle çok eğlenceli bir dizi :)
      Aay benimde içim bir hoş olduğundan izleyemediğim tek dizi heralde TWD :D

      Sil
  2. ya 2. sezonun 5. bölümünden itibaren hiçbir yerde bulamadım diziyi yardım edebilir misiniz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı durumdayım fakat TLC kanalı 2.sezon yeni bölümleri yayınlamaya başladı. İnternet sitesinden yada tv'den izleyebilirsiniz. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡